REFERENSER

UPPSKATTANDE ORD FRÅN VÅRA ELEVER

Pianokurs - Musikakademien
DJ kurs, Stockholm & Malmö
Workshop i Mixning & Mastering
Musikproduktionskurs i Logic
Musikproduktionskurs, Stockholm & Malmö
Musikakademien - DJ- & musikproduktionskurser

I många fall får vi väldigt fina mail och meddelanden från våra elever som gör att vi uppskattar vårt jobb extra mycket. Vi vill självklart dela med oss av dem!

DJ-KURSER

Tack till Musikakademien och Micke som var min lärare för privat DJ intensivkurs. Kursen var mycket noggrann, seriös och strukturerad och Micke är grym på sitt jobb. Jag hade jättekul och lärde mig otroligt mycket och har nu en bra grund för att ge mig ut i branschen som varit min stora dröm. Tack att ni hjälper mig förverkliga den och att ni tar ens mål och ambitioner på allvar.


/Alvan

En mycket proffsig utbildning där de lär ut grunderna på ett pedagogiskt sätt. De följer upp och vill lära ut mer baserat på varje elevs mål. Tack till Micke och Elias för deras enorma engagemang


/Mattias

“Grym utbildning, täckte allt det praktiska men även hur man bör tänka som DJ. Tack vare utbildningen och repetition av det jag har lärt mig så kan jag idag spela på egen hand ... Rekommenderar starkt om du vill börja DJ´a!


/Alexander

“Hej! Jag gick en privat dj-kurs och fick styra innehållet mycket själv. Det var välanvända och lyxiga timmar, då jag lärde mig så gott som varje minut. Läraren var erfaren och skicklig i hantverken DJ:ing och musikproduktion, och hade dessutom god kännedom om klubb-, krog- och musikbranscherna.”


/Bianca Maria

"First of all I would like to thank my mentors Micke Lindfors and Elias Eriksson. I had a blast with an Intro lesson for DJ and i learn basic tricks in a very short time and in a fantastic environment. The School has all the available Infrastructure required and upgraded to the latest gears and they have provided great support during my time there, the knowledge we exchanged has drastically changed my Music Understanding.

They Support the students in the best possible manner and the best part is they keep in touch with you to know your progress over time. I highly recommend this School to everyone who is a beginner or advanced ones who wanna learn more about both Djing and Music production.


Big shout out to my man Elias for all those funny moments we shared in the studio and A major thanks to Micke for the follow ups and helping me put my hands on the decks In the clubs."

/DJ MOZE

“Verkligen en hur bra intensivkurs som helst! Väldigt pedagogisk & verkligen lugnt även fast man är ny, bra feedback direkt vad man ska tänka på & allt, rekommenderas starkt! Bara åka hem & plugga tills nästa gång vi ses på uppföljningen!”


/Johan

...Seriously, I had so much fun. Robin was a great instructor. Thank you for assigning him.


I’m already looking forward to catching up in a couple of months.


Have a great week!


/Niklas

Hej!

Ville bara säga att det va en jättebra kurs och Micke var grym som ledare!”


/Emil

Ville bara säga att jag haft bästa helgen på evigheter!! ...Detta slog ju ALLT!!

Elias är ju en underbar personlighet, helt rätt!! Inte bara pedagogisk, han har verkligen det där extra! Han är metodisk, möter mig på min nivå men ställer också krav på utveckling. Jag kände mig peppad, uppmuntrad och taggad att fortsätta utvecklas. Han har verkligen lyckats utmana mig på rätt sätt/nivå för att jag ska känna att jag verkligen vill göra detta!!


/Sanne

MUSIKPRODUKTIONSKURSER

Hej! Nu har det gått en vecka sedan vi avslutade grundkursen i musikproduktion med Eric. Vill berätta att vi båda är jättenöjda och mycket på grund av fantastiskt engagerade, pedagogiska och roliga Eric :D
Jag var väldigt tveksam till en början att vi skulle orka hålla fokus under genomgångarna ... Vi höll fokus i stort sett hela tiden och tyckte det var jätteintressant och superroligt!
Jag tycker kursen var på en bra nivå och det kändes som att Eric anpassade sig efter oss och en stor fördel att det fanns plats för att ställa många frågor. Har en del projekt igång nu och det är superkul!


/Petra

...Tusen tack! Och tack så mycket för kursen igår - det kändes så givande och var pedagogiskt på alla sätt!


/Minna

Musikproduktionskursen hjälpte mig otroligt mycket inom sound design och att nå sin vision och framförallt att hitta sitt egna unika sound. Utöver det även den stora bredden och otroligt mycket kvalitétskontroll och att för min del kunna nå en väldigt smutsig men fortfarande väldigt högkvalitativ och ren ljudbild, men samtidigt hålla kvar känslan av smuts!


/Hugo

“Tjena! Jag vill bara tacka dig Micke för allt du har hjälpt mig med inom musiken. Jag har fått sjukt bra hjälp av dig. Min bild på musiken är helt annorlunda idag efter allt vi har snackat om. Du är en sjukt inspirerande människa för mig, du har verkligen bevisat att hårt arbete och va en bra människa ger resultat. Tack för all hjälp vi ses definitivt igen. Fick sån sjuk energi av att släppa min debutsingel.
Nu vill jag bara jobba hårt som f-- och pumpa ut fler låtar. Shit vad alla borde jobba med musik!”


/Melwin

NÅGRA AV VÅRA POPULÄRA KURSER