DJ-kurs, Intensiv-Privat

DJ-KURS - INTENSIV, PRIVAT

Kursen ger dig en bred utbildning och praktiskt träning som gör att du kan ta olika typer av spelningar, dessutom har du tillgång till din privata instruktör under hela kursen


I Intensivkursen ingår djupgående teori där vi lär ut det du behöver veta kring utrustningen, alla funktioner, felsökning, Rekordbox mjukvara, förberedelse inför spelningar och mycket annat.

Utöver teorin ingår också praktisk mixträning med flera moment där du får en väldigt bra kunskap om olika mixtekniker och träning av hörseln. Med dessa övningar och kunskaper kommer du att vara säker i DJ-båset, kunna ta olika typer av spelningar, förhandla med klubbar om speltider mm.


Efter avslutad kurs erhåller du ett signerat diplom där en fullständig beskrivning ingår om vilka moment som har ingått i kursen. Denna kurs är ett väldigt bra alterntiv när du vill utbilda dig till DJ och fördjupa dig ordentligt! Fördelen med att ha din egna instruktör och få handledd övning, möjlighet till fördjupande & avancerade övningar och mycket mer är enorm.Vem bör gå denna utbildning?


Intensivkursen är för dig som vill få en djupare insikt i yrket, och kanske framöver arbeta med det, samt få praktisk handledning och mixträning. Efter avslutad kurs kan du på egen hand ta olika typer av spelningar.

Vi har lagt upp kursen så att Du lär Dig alla grunder och mixträning under en intensiv helg vilket gör att det blir lättare för Dig att öva på egen hand.KURSINFORMATION

PRIVAT INTENSIVKURS

Pris: 8 995:-

Kurslängd: 15 tim

Max antal elever: 1

DJ kurser i Stockholm & Malmö

Kontakta oss gärna om du har frågor om kursen