STUDIOS

VÅRA STUDIOS

En av de viktigaste faktorerna i en studio (förutom utrustningen) är miljön - den måste vara en källa till inspiration, motivation och

samtidigt bidra till kreativiteten. Förutom att ha detta i åtanke när vi byggt våra rum och omkringliggande utrymmen har vi dessutom

sett till att samla ett noga urval av både digital och analog utrustning som vi införlivar i våra utbildningar - allt för att du som elev ska kunna

känna dig bekväm och få en så insiktsfull utbildning som möjligt.

Du kan också boka våra studios för egna sessions och produktioner!

STOCKHOLM, SÖDERMALM

Musikproduktionskurs, Stockholm

Studio 1

Musikproduktion

Vår minsta studio är också en av de mest analoga när det kommer till synthar och andra instrument.
Denna studio är för närvarande uthyrd men fungerar i vissa fall som kompletterande rum för inspelning av gitarr, sång, keyboards och piano.


Musikproduktionskurs, Stockholm

Studio 2

Musikproduktion, Mixning/Mastering

Denna studio används uteslutande för musikproduktion, diverse sångpålägg och mixning av olika projekt. Rummet tar idag hand om flera olika artister, producenter och låtskrivare som i sin tur arbetar med olika förlag och skivbolag.

DJ-kurs & musikproduktionskurs

Studio 3

DJ, Musikproduktion, Mixning/Mastering

Vårt största rum med den där extra kreativa känslan och inspirerande miljön. Blandningen av digital och analog hårdvara gör att vi kan arbeta med ett stort antal olika skarpa projekt och kurser. Studion är byggd för att ta hand om alla typer av produktion, mixning, mastering och även DJ-utbildningar

DJ-kurs & musikproduktionskurs

Studio 4

Musikproduktion, Mixning

Studio 4 är en av våra mindre medlemmar i studiofamiljen, en låtskrivar- & produktionsstudio med fokus på kreativitet där mysfaktorn är riktigt hög.
Trots att rummet är relativt nytt så har ett antal artister och studenter redan arbetat för fullt här sedan invigningen och skapat nya produktioner som ska släppas under året!

Mix- & masteringskurs

Studio 5 (2022)

Musikproduktion, Mixning/Mastering

Studio 5 är en oerhört harmonisk studio att arbeta i och att genomföra både writing sessions och produktionsjobb, men det passar även bra för mix & mastering tack vare dessa mycket rigida och genomtänkta konstruktion.
Rummet har redan från dag 1 varit oerhört populärt och huserat många artister inom Sveriges artistelit!

Mix- & masteringskurs

Studio 6 (2022)

Musikproduktion, Songwriting

Studio 6 är en riktigt charmig studio som precis som våra andra studios är oerhört genomtänkt och byggd som en flytande konstruktion på gummifötter.
Rummet är perfekt för både musikproduktion och writing sessions, men passar också för post production och lättare mixsessions.
Dess generösa akustik och genomtänkta färgval tillför en harmonisk nivå när man arbetar i studion.

MALMÖ, T.B.A. / För mer info om våra studios i Malmö - kontakta oss på info@musikakademien.se

DJ-kurs & musikproduktionskurs

T.B.A.


Musikproduktionskurs, Malmö

T.B.A.


Musikproduktionskurs, Malmö

T.B.A.