DJ-kurs, Introduktion-Privat

DJ-KURS - INTRODUKTION, PRIVAT

En perfekt kurs för dig som är nyfiken på DJ-yrket men vill börja på en lättare nivå, dessutom med din helt egna instruktör


Introduktionskursen är vad den heter, en introduktion till DJ-yrket - genom kursen får du insikt i både teori och mixträning/praktik. Du har också tillgång till din helt egna kursledare vilket gör att du hinner fördjupa dig i vissa delmoment.

Teorin består av grundläggande kunskap om vad arbetet som DJ innebär och vilka problem som kan uppstå, kunskap om utrustningen m.m. Efter teorin genomför vi praktiska övningar där Du introduceras i hur man taktmixar, räknar BPM/tempo och mycket annat.


Vill du fortsätta med Intensivkursen inom 3 månader och bli en utbildad DJ erbjuder vi Dig 1000:- i rabatt på kursavgiften för Intensivkursen.Vem bör gå denna utbildning?


Introduktionskursen är för dig som vill prova på DJ-yrket men är osäker om du vill gå en längre utbildning. Kursen är en övergripande genomgång av både teori, praktisk mixträning och saker som du behöver veta när du ska arbeta som DJ, vi kör även grundläggande mixträning och träning av hörseln.

KURSINFORMATION

PRIVAT INTRODUKTIONSKURS

Pris: 2 895:-

Kurslängd: 3 tim

Max antal elever: 1

DJ kurser i Stockholm & Malmö

Kontakta oss gärna om du har frågor om kursen