Mixning & Mastering

MIXNING & MASTERING

Denna kurs gör att du får en mycket bättre inblick i processen och kan ta bättre beslut samtidigt som du lär dig de viktigaste momenten för att få det där radiofärdiga soundet


Under större delen av utbildningen kommer vi mestadels att arbeta i den DAW du för närvarande använder för att du ska lära dig verktygen bättre. Vi kommer också att gå igenom teoretiska och praktiska moment i mixning och mastering som helhet, för att du ska lära dig momenten bättre och vad som krävs för att få det där radiofärdiga soundet, oberoende av vilken DAW du arbetar i.
En del av det vi går igenom under utbildningen är; volym & panoreringar, komprimering, mixning av sång, sidechain vid mixning, parallell kompression, arbete med BUS-kanaler, automationer, olika FX-kedjor för de olika ändamålen - och mycket, mycket mer.


Har du inget eget projekt redo så går våra instruktörer igenom befintliga projekt och uppdrag de arbetar med i dagsläget - ytterligare ett skäl till att du ska gå vår utbildning, du får direkt inblick i dagsaktuella produktioner.


Vi rekommenderar ändå att du tar med dig ett projekt att arbeta med så att du får möjligheten att spara ett utkast på hela arbetsflödet under kursen och även ett bra utkast på en färdig mix & master.Vem bör gå denna utbildning?


Kursen är för dig som idag producerar men ännu inte kommit till det sista stadiet där du behöver djupare kunskaper för att avsluta dina produktioner så att de låter (transfereras) bra i alla medier; Spotify/iTunes, hörlurar, radio, mfl.

Kursen finns även att tillgå online via vår e-learning plattform!
Vill du ha mer information eller boka online-kursen? Hör av dig till oss så berättar vi mer - info@musikakademien.se

KURSINFORMATION

MIXNING & MASTERING

Pris: 4 395:-

Kurslängd: 6 tim (heldag). Även online

Max antal elever: 1

DJ kurser i Stockholm & Malmö

Kontakta oss gärna om du har frågor om kursen