Mixning & Mastering

MIXNING & MASTERING

Denna kurs gör att du får en mycket bättre inblick i processen och kan ta bättre beslut samtidigt som du lär dig de viktigaste momenten för att få det där radiofärdiga soundet


Under större delen av kursen kommer vi att arbeta i den DAW du för närvarande använder för att du ska lära dig verktygen bättre. Vi kommer också att gå igenom teoretiska och praktiska moment i mixning och mastering som helhet, för att du ska lära dig momenten bättre och vad som krävs för att få det där radiofärdiga soundet, oberoende av vilken DAW du arbetar i.
En del av det vi går igenom på kursen är; volym & panoreringar, komprimering, mixning av sång, sidechain vid mixning, parallell kompression, arbeta med BUS-kanaler, automationer, olika FX-kedjor för de olika ändamålen - och mycket, mycket mer.


Har du inget eget projekt så går våra kursledare igenom befintliga projekt och uppdrag de arbetar med i dagsläget - ytterligare ett skäl till att du ska gå vår kurs, du får direkt inblick i dagsaktuella produktioner.


Vi rekommenderar ändå att du tar med dig ett projekt att arbeta med, i kursen ingår det nämligen att du får en färdig mix/master på din befintliga låt, så ta chansen.Vem bör gå denna utbildning?


Kursen är för dig som idag producerar men ännu inte kommit till det sista stadiet där du behöver djupare kunskaper för att avsluta dina produktioner så att de låter (transfereras) bra i alla medier; Spotify/iTunes, hörlurar, radio, mfl.

Kursen finns även att tillgå online via vår e-learning plattform!
Vill du ha mer information eller boka online-kursen? Hör av dig till oss så berättar vi mer - info@musikakademien.se

KURSINFORMATION

MIXNING & MASTERING

Pris: 3 995:-

Kurslängd: 6 tim (heldag). Även online

Max antal elever: 3

DJ kurser i Stockholm & Malmö

Kontakta oss gärna om du har frågor

 
 
 
 Sveriges enda nationella utbildare inom DJ och musikproduktion sedan 2007.

En del av Brush Music Group AB, 559192-4880

DJ-kurser & musikproduktionskurser

UC Riskklass 3

STOCKHOLM: Högbergsgatan 30, Södermalm
MALMÖ: T.B.A.

Email: info@musikakademien.se

Telefon: 073-9010010  (11:00-18:00)

© Copyright, Musikakademien. All Rights Reserved.

Den här sidan använder cookies. Genom att klicka 'Ok' godkänner du att sidan sparar cookies åt dig.

Ok