Musikproduktion, Avancerad

MUSIKPRODUKTION - AVANCERAD (Logic, FL Studio, Ableton, Studio One)

Den avancerade kursen i musikproduktion är anpassad för dig som har producerat innan och vill fördjupa dig eller sitter fast i ditt skapande


Kursen är en fördjupning för dig som tidigare har producerat men vill gå vidare och utveckla dina kunskaper - vi arbetar mycket utefter den nivån du ligger på idag. Förutom att arbeta vidare med ett av dina projekt går vi ännu djupare inom sounddesign, arbete med kompressorer, EQ och övriga effekter på ett kreativt plan, mixning av dina projekt och mycket annat.Vem bör gå denna utbildning?


Vi har anpassat denna kurs för dig som redan har en del erfarenhet inom musikproduktion men vill fördjupa dig i vissa områden och få bredare kunskap om programmet du arbetar i, plugins, effekter och ljuddesign för att sedan kunna avsluta produktioner och få dem färdiga för release.Intensivkurs eller uppdelade kurstillfällen - vad ska jag välja?


På våra utbildningar inom musikproduktion har du valet att gå kursen under en hel helg (Intensiv) eller att dela upp den på flera tillfällen. Att dela upp den på flera tillfällen är oftast ett bra alternativ, då finns möjligheten att arbeta med hemuppgifter och liknande samt att kunskapen sätter sig ordentligt.
Vi har också flera elever som sitter med skarpa projekt och behöver vidareutbildning, då kan det vara bättre att gå en Intensivkurs för att sedan direkt kunna komma vidare i processen.

Detta är valfritt och du meddelar oss vid bokning/beställning vilket upplägg som passar just dig, det du dock måste välja är startdatum för kursen när du bokar.


KURSINFORMATION

PRODUKTION, AVANCERAD

Pris: 9 995:-

Kurslängd: 18 tim

Max antal elever: 2

DJ kurser i Stockholm & Malmö

Kontakta oss gärna om du har frågor om kursen