Musikproduktion, Grundkurs

MUSIKPRODUKTION - GRUNDKURS (Logic, FL Studio, Ableton, Studio One)

Vår grundkurs i musikproduktion är anpassad för att ge dig en bred kunskap och djupare insikt i hur olika faser inom musikproduktionen och din DAW fungerar


Förutom att undervisa i respektive DAW fokuserar vi också mycket på teori och praktisk teori där vi går igenom hur man arbetar med varje del av en musikproduktion - som t.ex. kompressorer, effekter, samplers, mjukvarusynthar (VST's & plugins), hur man lägger upp olika projekt mm.
Med dessa kunskaper kommer du att kunna producera på egen hand samtidigt som du har fått djupare insikt och har kontroll på 'helheten' i en produktion.

Målet med kursen är att samtliga elever skall kunna avsluta ett projekt (nytt eller befintligt) genom att aktivt arbeta tillsammans med kursledaren och fördjupa sig i ljuddesign, låtens uppbyggnad och samtidigt styra effekter och andra plugin-verktyg.
Detta projekt är också en bra "manual" för eleven att kunna gå tillbaka till, jämföra med nya projekt och fördjupa sig i de olika segment vi har arbetat med.Vem bör gå denna utbildning?


Kursen är för dig som är nybörjare inom musikproduktion, eller vill lära dig mer om din DAW, och behöver få kunskap om alla olika delar, men även för dig som har påbörjat ett projekt hemma och vill ta det till en ny nivå.Intensivkurs eller uppdelade kurstillfällen - vad ska jag välja?


På våra utbildningar inom musikproduktion har du valet att gå kursen under en hel helg (Intensiv) eller att dela upp den på flera tillfällen. Att dela upp den på flera tillfällen är oftast ett bra alternativ, då finns möjligheten att arbeta med hemuppgifter och liknande samt att kunskapen sätter sig ordentligt.
Vi har också flera elever som sitter med skarpa projekt och behöver vidareutbildning, då kan det vara bättre att gå en Intensivkurs för att sedan direkt kunna komma vidare i processen.

Detta är valfritt och du meddelar oss vid bokning/beställning vilket upplägg som passar just dig, det du dock måste välja är startdatum för kursen när du bokar.KURSINFORMATION

GRUNDKURS, PRODUKTION

Pris: 9 495:-

Kurslängd: 18 tim

Max antal elever: 2

DJ kurser i Stockholm & Malmö

Kontakta oss gärna om du har frågor om kursen