Vocal Production

VOCAL PRODUCTION

Vår kurs inom Vocal Production ser till att du får en fullständig inblick i processen att spela in, efterbehandla och mixa sång (record, post production & mix)


Det som oftast är viktigast i en låt är oftast det som är svårast för de flesta att få till ett bra sound på - sången. Vi har därför tagit fram denna kurs som ett komplement till våra musikproduktionskurser och kursen inom mixning & mastering.

I kursen Vocal Production går vi djupare på ämnet Sånginspelning och mixning av sång, vi lär ut allt från de mest grundläggande detaljerna som t.ex. gain staging, rumsakustik vid inspelning, val av EQ- & kompressorinställningar, till vad du ska tänka på när du efterbehandlar inspelningarna.


En del av det vi går igenom på kursen är; inspelning & mixning av stämmor, dubbar & körer, volym & panoreringar, komprimering (vanlig och multiband), EQ, sidechain vid mixning, parallell kompression, BUS-kanaler, automationer, olika FX-kedjor för de olika ändamålen - och mycket mer.

Har du inget eget projekt så går våra kursledare igenom befintliga projekt och uppdrag de arbetar med i dagsläget - ytterligare ett skäl till att du ska gå vår kurs, du får direkt inblick i dagsaktuella produktioner.Vem bör gå denna utbildning?


Kursen är för dig som idag producerar men har problem att få till det där soundet du så gärna vill åstadkomma på sången. Kursen är också perfekt för dig som sjunger och spelar in själv men även som introduktionskurs i mixning med ett specifikt område och syfte.


KURSINFORMATION

VOCAL PRODUCTION

Pris: 3 995:-

Kurslängd: 6 tim (heldag)

Max antal elever: 1

DJ kurser i Stockholm & Malmö

Kontakta oss gärna om du har frågor om kursen